Keukentafelworkshops

Inzicht in je autisme, meer rust en plezier, voor jezelf en in je relatie

Keukentafelworkshop?!?

Ja!

We werken gewoon bij mij aan de keukentafel, in huiselijke sfeer, met versgebakken appeltaart en in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Misschien heb je al wat rondgesnuffeld op de site, heb je wat blogs gelezen en ben je benieuwd of jij er wel wat aan hebt, of het je aanspreekt of op wat voor manier ik je help toe te werken naar meer rust in jouw leven.

En wie het prettig vindt om de praktijkruimte te bekijken, die kan even naar boven lopen. Daar heb ik materialen en boeken klaar liggen, zodat je even een indruk op kunt doen van wat je te wachten staat als je met mij aan de slag gaat.

Tijdens de diverse workshops geef ik je uitleg en praktische handvatten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

In oktober kun je deelnemen aan de volgende workshops:

 

Workshop voor ouders van pubers met autisme

  • woensdag 10 oktober
  • van 19.30 tot 22.00 uur

Over het spanningsveld waar je als ouder in kunt zitten: Hoe vind je een balans tussen vertrouwen geven en loslaten versus beschermen en structuur bieden? Hoe help je ze kiezen en ondersteun je ze in het ontwikkelen van gezonde portie autonomie? Hier lees je meer over de workshop pubers en autisme

Workshop Inzicht in je autisme

  • Woensdag 17 oktober 2018
  • Van 19.30 tot 22.00 uur

‘Autisme’ omvat een heel breed spectrum aan diverse manieren waarop het zich uit. Het is fijn om te weten wat bij jou hoort, hoe jij het precies tegen komt in jouw leven. Het is een belangrijke stap naar zelfacceptatie. Ook de herkenning onder elkaar is prettig en verhelderend. Hier kun je meer lezen over de workshop ‘Inzicht in je autisme’.

Workshop Rust bij autisme

  • Woensdag 24 oktober 2018
  • Van 19.30 uur tot 22.00 uur

Spelen met stress en de 7 stappen naar je eigen rustplan. Je leest er hier meer over.

Workshop autisme in de partnerrelatie

  • Woensdag 31 oktober 2018
  • Van 19.30 uur tot 22.00 uur

Autisme (of een vermoeden van autisme) binnen je relatie vergt vaak nét even een andere manier van omgaan met elkaar. In deze lezing neem ik je mee langs de autismekenmerken en hoe je er samen mee om kunt gaan. Een liefdevolle, gelijkwaardige verbinding is zeker mogelijk. Ook als er autisme in de relatie meespeelt. Je leest er hier meer over.

 

Praktische informatie:

Aanmelden: kan door me een bericht te sturen waarin je aangeeft aan welke workshop(s) je deel wilt nemen en met hoeveel personen je komt.

Adres: Mark 15, Dronten

Kosten: € 22,50 per workshop

De workshops sluiten qua inhoud en kennis mooi op elkaar aan, dus het kan fijn zijn om er meerdere te volgen. Als je daarvoor kiest, betaal je 55,- en kun je deelnemen aan alle workshops die ik in oktober geef.

t

Heb je nog een vraag met betrekking tot de workshops?

Wil je nog iets weten? Zijn er nog onduidelijkheden? 

Mail me gerust!

Aanmelden voor de workshops

Aanmelden voor de workshops kan door me een berichtje te sturen. Geef daarin aan welke workshops je graag bij wilt wonen met met hoeveel personen je komt.

Je krijgt binnen 24 uur bevestiging van je aanmelding.

Aanmelden voor de workshops

 

Aanmelden kan door me een berichtje te sturen.

Geef daarin aan welke workshop(s) je graag bij wilt wonen en met hoeveel personen je komt.

Je krijgt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding.

 

Ik heb gezien dat ik goed op weg ben en op welke vlakken ik nog wat kan doen om meer rust te krijgen. Dat maakt me blij en geeft me moed. Karin is rustig en heel praktisch ingesteld en geeft goede persoonlijle adviezen waar je echt iets mee kan. Verder kijkt ze naar de mogelijkheden van de persoon en niet naar de onmogelijkheden. Voor mensen met ass die echt aan de slag willen om meer rust te krijgen kan ik Karin en haar overzichtelijke methode van harte aanbevelen.

Merel