Maak jouw persoonlijke ‘handleiding’ naar meer Rust en minder stress

Dit zeggen klanten die het persoonlijke traject naar meer rust afgerond hebben:

Lieve Karin,

ik wil je bedanken voor hoe jij mij met je inzicht en wijsheid, kalm en evenwichtig begeleid hebt op de weg naar meer begrip voor mezelf, meer overzicht en meer eigen plek creëren voor mij en die ook mogen innemen. Een weg naar meer inzicht, overzicht… Ik dank je voor je steun en begrip! Je hebt me heel goed op weg geholpen naar meer rust in mij en acceptatie wie ik ben.

Tineke

Deze bos bloemen was een symbolische dank-je-wel: bewust niet met allerlei verschillende kleuren, maar alles rustig en in balans.
Dit was zoals ze de coaching ervaren had.

Ik heb er meer aan gehad dan aan al die gesprekken bij de psycholoog. Die waren wel fijn, maar nu weet ik ook wat ik moet doen.

Jasper

Tijdens een persoonlijk coaching traject leer je gedurende 6 maanden hoe je alle 7 stappen naar meer rust in je leven toe kunt passen in je leven, zodat je beter in je vel zit en weer fut hebt om de dingen te doen die je belangrijk vindt. Hetzij in je werk, hetzij in je gezin, met je partner of je kinderen.

Weten hoe je je stress kunt verminderen, is een belangrijke basis om je leven met meer plezier te leven. Dit omdat veel moeilijkheden die je tegen komt in je leven beter te handelen zijn als je niet meer zo hoog in je stress zit. We sluiten steeds aan op dat wat voor jou het belangrijkste is, zodat het hele traject maatwerk is, gericht op het bereiken van meer ontspanning en plezier in jouw leven.

Je maakt tijdens zo’n traject als het ware je eigen ‘anti-stress-handleiding’ waarin je overzichtelijk terug kunt vinden wat belangrijk voor je is, waar je stress van oploopt, wat je eraan kunt doen en hoe je onnodig oplopende stress zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Kamp je op dit moment ook met moeilijkheden in je relatie en denk je aan relatiecoaching, dan is het belangrijk om eerst te werken aan rust in je hoofd. Relatie-vraagstukken kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn en als je zelf constant gestrest bent, leef je in de overleef-stand en heb je geen ‘ruimte’ in je hoofd voor de ander. Laat staan ruimte in je hoofd om de communicatie te verbeteren. 

Een persoonlijk traject is inclusief:

  • Het boek ‘Meer Rust en Minder Stress bij Autisme’, zodat je een handig naslagwerk hebt.
  • Praktische overzichtelijke tools en werkbladen, die je helpen de theorie te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk.
  • Mogelijkheid om te alle tijden je vragen te mailen, zodat je niet onnodig lang met vragen blijft zitten die je tegen kunnen houden om het geleerde uit te proberen. Ik zal binnen 48 uur antwoorden.
  • 9 gesprekken in mijn praktijk, zo nodig aangevuld met korte telefonische coaching tussentijds, zodat je nooit te lang zonder hulp zit als het gaat om het omgaan met de obstakels die je tegenkomt bij het toepassen van nieuwe vaardigheden.
  • Een plan om terugval te voorkomen.
  • De persoonlijke Mooi! Inzichtenmap om je aantekeningen en werkbladen overzichtelijk bij elkaar te houden zodat je je eigen handleiding hebt naar meer rust in je leven.
  • 1x ‘emergency-coaching’: een extra gesprek voor een moment waarop je tegen zaken aan loopt waarvan je even niet meer weet hoe je verder moet.
  • Regelmatig praktische tips voor meer Rust en minder Stress bij autisme in je mailbox.

De voordelen van kennis en ervaring delen

Dit traject bied ik ook aan in de vorm van de groepstraining ‘Laat stress geen burn-out worden!’

Dit kan een grote meerwaarde hebben ten opzichte van een individueel traject!

We werken in een kleine groep van maximaal 6 mensen, waardoor er rust en ruimte is voor persoonlijke aandacht en om in te gaan op jouw vragen en jouw leven.

Hierdoor kun je profiteren van de grote meerwaarde van het delen van kennis en ervaring met gelijkgestemden. Wat ik van klanten altijd terug hoor, is dat het zo fijn is om dan eens niet ‘de enige’ te zijn en dat het een opluchting is dat het gevecht met de dagelijkse stress geen eenzame onbegrepen worsteling meer is.

u

Is dit iets voor mij?

Wil je weten of dit aansluit bij jouw situatie en jouw wensen, neem dan contact op voor een kosteloos en vrijblijvend verkenningsgesprek. Na dit gesprek weet je of ik je kan helpen met het bereiken van jouw wensen en op welke manier dit het beste zou kunnen.

 

PS:

Ik had eerder als voordeel dat ik geen wachtlijst had en je snel kon beginnen…

Helaas is op dit moment de praktijk vol.

Vanaf juni 2021 heb ik wel weer ruimte voor individuele trajecten.

Wil je wel vast een start maken naar meer rust en plezier in je gezin, kijk dan of een van deze dingen voor jou interessant zijn: