De gordijnen in de hotelkamer laten veel te veel licht door! Zo kan hij niet slapen! En zonder slaap wordt het allemaal knap ellendig!

Gelukkig hebben we wat scheerlijnen en wasknijpers mee. En badhanddoeken voor bij het zwembad. Daar kun je een prima tent mee bouwen 😊

Het matras gaat op de grond, de tent wordt opgezet.

Het slaapt heerlijk!

Lekker donker en knus.

Tip

Als iets niet goed werkt voor je, neem dit serieus!

Daarna zoek je uit hoe het wel kan. Ook als het misschien een beetje gek is!

Autisme in je leven en gezin vraagt nu eenmaal vaak om creatieve oplossingen voor lastige dingen.

In ons gezin maken we nog wel eens geinige dingen mee – mede als gevolg van autisme in ’t gezin. Soms is dat lastig, soms juist extra leuk 😉

Ook deze kant van autisme in je gezin belicht ik graag.

Ik hoop dat ik je met deze stukjes inspiratie mee kan geven voor meer rust en plezier in jouw ‘auti-gezin’.

 

Wil je graag alle vakantie-anekdotes ontvangen?

Je ontvangt dan ook regelmatig nieuwsmail met daarin o.a. het blog 'Dagelijkse Dingetjes bij autisme, tips, interessante artikelen en informatie m.b.t. meer rust en een fijnere relatie voor ouders met autisme. (En heb je er genoeg van, dan kun je je altijd eenvoudig afmelden)

Toestemming nieuwsbrief
Marketing door

Ben je op zoek naar zelfacceptatie, rust, plezier en verbinding?

Dagelijkse stress en nog geen manier gevonden hebben om je autisme goed te integreren in je leven zijn slopend binnen een gezin. Met de workshops en trainingen die ik geef, reik ik graag inzichten, herkenning en praktische tips aan naar een meer ontspannen leven, waarin er ruimte is voor contact met je partner en kinderen.