Hoi!

Wat fijn dat je er bent!

Ik vind het een voorrecht dat ik een stuk met je mee mag lopen op jouw levensweg. We kunnen namelijk veel van elkaar leren, lastige zaken in een wat breder perspectief zien en plezier hebben om de geinige dingen in het leven.

Wat ik zo leuk vind, is dat ik je met mijn eigen kennis en ervaring kan helpen om een fijnere route te vinden op jouw levensweg.

En bovenal een fijner, rustiger tempo!

Ik weet dat je nu op een razend tempo je leven leeft – jij ziet dat niet zo, vind vaak zelfs dat anderen nog wel veel meer en sneller doen. En dat jij dat ook moet kunnen….

Dat zal ook allemaal best.

Maar weet je, het doet er niet zo toe wat anderen doen en hoe snel en hoe veel ze allemaal doen.

Wat er toe doet is wat voor jouw past.

Wat er toe doet, is een levenstempo dat ruimte geeft om jezelf te zijn.

Een levenstempo dat past bij jouw tempo van informatieverwerking. Zodat je weer de tijd hebt om de wereld te behappen.

Want dan kun je namelijk ook weer die leuke man zijn waar je vrouw verliefd op werd. Of die vrouw waar je man verliefd op werd. Je kunt je partner weer laten zien wat hij of zij voor je betekent. Je kunt weer samen lachen, huilen en liefhebben.

En dan kun je ook weer die vader of moeder zijn die je wilt zijn. Die er met aandacht kan zijn voor de kinderen in plaats van dat ze een teveel aan prikkels en onverwachte toestanden zijn.

Niet dat het ooit rustig en duidelijk zal zijn met kinderen, maar als jij jouw levenstempo verlaagd hebt, dan kun je dat aan en kun je met ze lachen en plezier maken en gekke dingen doen. In een auti-gezin gaat immers zoveel anders en gek en raar. So what?!

Dat is helemaal ok! Sterker nog, je zult ervaren dat het heerlijk is dat je je niet meer zo druk hoeft te maken om wat de rest van de wereld vindt omdat je dan wéét dat hoe jullie je gezin draaiend houden, past bij wie jullie zijn en bij wat jullie gelukkig maakt.

Je ben bij me om weer rust te vinden in je leven en ik geef je praktische handvatten hoe je dat doet.

Je bent bij me omdat je je relatie en gezin bij elkaar wilt houden en ik help jou en je partner om de verbinding weer te herstellen naar een liefdevolle gelijkwaardige relatie, waarin ruimte is voor ieders eigenheid.

Waarin geen van jullie je meer slachtoffer voelen van het autisme, maar er gewoon ruimte voor gemaakt hebben. Omdat het onderdeel is van de mooie mens die je bent.

Welkom! Ik word blij van je en van de stappen die ik je zie maken, blij van het feit dat ik een bijdrage mag leveren aan het geluk in jouw auti-gezin. Je bent belangrijk voor me, want door mijn klant te zijn, lever je ook een bijdrage aan mijn geluk J.

E-book stress-signalen herkennen
Tips, blogs en nieuwtjes

Regelmatig ontvang je een mail met daarin o.a. het blog 'Dagelijkse Dingetjes bij Autisme', tips, blogs, interessante artikelen en informatie m.b.t. meer rust en een fijnere relatie voor ouders met autisme.

Toestemming nieuwsbrief
Marketing door